monetize to earn yours

My Traffic Value




IKLAN PENAJA



JANGAN LUPA FOLLOW SAYA

phytochat.chatango.com PRODUK STEMCELL

Friday, May 30, 2014

BUAT DUIT MUDAH



1)Triple stemcell (Harga PasaranRM290) dari swiss..

Sekali sembur aje dpt rasa muka terus tegang n anjal.. mmg produk ni terbaik..




2) Double stemcell (Harga PasaranRM250) - berbentuk serbuk letak bawah lidah dan leh membuat kulit anda hilang kedut n nmpak muda..




Agak mahal kan? Tapi dengan pakej silver anda hanya perlu bayarRM355 sahaja utk jadi ahli & anda akan dpt 1 botol triple stem cell + 2 kotak double stemcell!! (untung jual setiap produk lebih kurang RM100)




Bisnes ni masih baru di Malaysia tp dah kukuh di tempat lain. U masukawal2 sbb U akan jd pioner. Untung gila tp pd masa yg sama u kena cari orang utk join. Berapa ramai? Terpulang pada u.. U rasa boleh cari ramai, lagi banyak la untung u. Nama pun berniaga kan? U boleh beli pakejyg u nak. Tapi pada masa yang sama, u akan dpt produk utk dijual yang mana bila u jual, untung u akan jd 2 kali ganda.




Contohnya 1 DS harga jualan ialah rm 250.. manakal 1 TS harga jualan rm 290.. Untung gila!! n USD plak akan masuk ke akaun u hari2 kalau ada kaki u dpt cr org baru utk join dan USD akan masuk based on pakej mana yg diorang ambil. Dan adalagi..... Mende ni akan terus menerus u dapat walaupun org bawah pd bawah u yg cr org n buat sales. Bestkan..




Ini adalah pakej-pakej yang disediakan untuk anda yang ingin sertai Phyto Science.
Post a Comment