monetize to earn yours

My Traffic Value
IKLAN PENAJAJANGAN LUPA FOLLOW SAYA

phytochat.chatango.com PRODUK STEMCELL

Sunday, June 2, 2013

TABLET GERGASI LENOVO IdeaCentre Horizon Table PC                    
             Mengikut sumber dari akbar berita harian syarikat terkemuka komputer dunia  Lenovo  memperkenalkan komputer peribadi (PC) bersaiz meja kopi yang berfungsi seperti tablet gergasi. IdeaCentre Horizon Table PC adalah tablet pertama interpersonal. Skrinnya yang bersaiz  27 inci bersama Windows 8 dan ia boleh diletakkan secara menegak di atas meja.
Selain itu anda boleh meletakkannya di lantai untuk bermain permainan Monopoly. Ia cukup besar untuk memuatkan empat orang di sekitarnya, dan skrin boleh bertindak balas dengan 10 jari menyentuh pada masa yang sama.

Pada demonstrasi di CES baru-baru ini, gambar dan video boleh diputarkan dengan jari. Penyebaran lima jari serentak pada skrin membersihkan paparan berselerak manakala dengan menguncupkan kelima-lima jari akan mengembalikan paparan gambar dan video semula.
Lenovo berkata PC Meja itu akan dijual bermula musim panas ini pada harga RM 5 ribu lebih atau kira-kira AS$1,699.** SUMBER :>>  http://www.bharian.com.my/bharian/articles/PCsaizmejakopi/Article

No comments: